Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Armáda spásy v České republice, z.s. - Krnov

Pracovní pozice Pracovník v sociálních službách - zástup za dlouhodobou nemocenskou

Místo výkonu práce Čsl. armády 837 / 36b
Pod Cvilínem
79401 Krnov
Okres: Bruntál
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 21 800 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Armáda spásy v České republice, z.s. o pozici Hledáš smysluplnou práci? Rád pomáháš lidem? Máš čistý trestní rejstřík? Chceš se podílet na odborné sociální podpoře a pomoci osobám v těžké životní situaci? Rád pracuješ v týmu? Jsi komunikativní? Zvládáš základní administrativní úkony na PC? Ztotožňuješ se s křesťanskými hodnotami? Nabízíme: Plný úvazek 37,5 hodiny týdně na hlavní pracovní poměr v nepřetržitém, směnném provozu. Směny: v pracovní dny zpravidla noční směny, o víkendech zajištění nepřetržitého provozu Pracovní smlouvu na dobu určitou. Nástupní plat od 21.800 Kč + pohyblivá složka mzdy až 2200 Kč + příplatky za směnnost. Firemní benefity (5 týdnů dovolené, stravenky, příspěvek na penzijní připojištění). Smysluplnou práci ve stabilní mezinárodní organizaci. Podporu dalšího vzdělávání a osobnostního růstu. Uzávěrka přihlášek k výběrovému řízení je 10. 2. 2023. Předpokládaný termín nástupu: 1. 3. 2023 Místo výkonu práce: Krnov Připoj se k našemu týmu a zašli motivační dopis a životopis na e-mailovou adresu: darina.vranova@armadaspasy.cz Vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru, který proběhne 16.2.2023 Z : 26.1.2023
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Armáda spásy v České republice, z.s.
Čsl. armády 837 / 36b
Pod Cvilínem
79401 Krnov
Kontaktní osoba Mgr. Milan Boháč

Místo výkonu práce na mapě

Čsl. armády 837/36b, 79401 Krnov - Pod Cvilínem

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 579 uživatelů