Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

goNET s.r.o. - Ostrava

Pracovní pozice Zákaznická podpora

Místo výkonu práce Úprkova 1 / 25
Přívoz
70200 Ostrava
Okres: Ostrava-město
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 22 000 do 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká goNET s.r.o. o pozici Kontakt: emailem kulova@gonet.cz Zákaznická podpora a správce sociálních sítí služby Lepší.TV Baví tě práce s lidmi? Chceš jim pomáhat? Staň se členem našeho zákaznického týmu. Rosteme, proto potřebujeme další posily. Nyní hledáme kolegyni či kolegu do zákaznického servisu (praxe výhodou), který bude pomáhat zákazníkům televizní služby Lepší.TV a řešit jejich dotazy či požadavky. A nejen to! Také pronikneš do světa sociálních sítí a budeš prezentovat značku navenek. Neustále budeš pracovat na něčem novém a nikdy se nebudeš nudit. Ukaž nám, co je v tobě! Dáme ti příležitost! Každý den budeš řešit spoustu požadavků. Tvou výzvou bude, abys je všechny vyřešil/a tak, aby zákazníci byli maximálně spokojeni. Každý ví, že práce s lidmi není někdy jednoduchá, ale i tak tu máme pozitivní i přátelskou atmosféru. CO U NÁS BUDEŠ DĚLAT Volat, mluvit, ptát se, poslouchat. Každý den pomůžeš najít to nejlepší řešení spoustě zákazníků. Vysvětlovat, v čem jsou naše služby a produkty nejlepší. A proč. (A že my jsme nejlepší!) Zapadneš do super týmu. Ať už na zákaznickém centru nebo z home office držíme při sobě. Zlepšovat se. Objevovat nové věci. A třeba časem i pomáhat firmě růst a přicházet s novými nápady a vylepšeními. CO MÁME PRO TEBE NAVÍC KROMĚ PLATU Skvělou službu Lepší.TV bez omezení. Příspěvek na stravné Jsme jedna velká parta. Organizujeme i společné mimopracovní aktivity. Káva, čaj aj. co tvé hrdlo ráčí. Nákupy elektroniky na firmu. Tedy nemusíš platit DPH. Telefon CO U TEBE HLEDÁME Nestojíš stydlivě v koutě a umíš se ptát. Jsi klidná empatická povaha. Jsi odhodlán/a pomoci všem a dělat lidi šťastnější. Umíš máknout a chceš si vydělat. Místo výmluv hledáš řešení. Protože víš, že když chceš, všechno jde. Ovládáš český jazyk velmi dobře. U nás poznáš svět technologií zblízka, naučíš se komunikovat se zákazníky a nasbíráš spoustu cenných zkušeností. Že nemáš tři diplomy a škola Tě nikdy moc nebrala? Tohle u nás až tak neřešíme, pokud máš energii a ambice něco dokázat. Víme, že začátky jsou náročné všude, ale my Ti všechno potřebné na startu ukážeme. Budeme čekat na tvůj životopis! ?? Zaměstnanecké výhody: dovolená, příjemný kolektiv, stravenky, firemní mobil, zdarma účet k Lepší.TV, k dispozici neomezené množství kávy a čajů, firemní akce a jiné benefity
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt goNET s.r.o.
Úprkova 1 / 25
Přívoz
70200 Ostrava
Kontaktní osoba Bc. Lenka Kulová

Místo výkonu práce na mapě

Úprkova 1/25, 70200 Ostrava - Přívoz

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 652 uživatelů