Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Mělník - Mělník

Pracovní pozice PRACOVNICE/PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH ORGANIZAČNÍ SLOŽKY SLUŽBY PREVENCE MĚSTA MĚLNÍKA

Místo výkonu práce Na Malém Spořilově 819 / 4
27601 Mělník
Okres: Mělník
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 17 300 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 24. 02. 2023
Co říká Město Mělník o pozici Charakteristika vykonávané činnosti - poskytování přímé péče klientkám/klientům azylových domů a noclehárny (hledání bydlení, zaměstnání, pomoc s péčí o děti a s hospodařením domácnosti, tvorba plánů domácích aktivit, apod.), - vedení evidence, psaní záznamů, řešení úhrad a vedení pokladny, - pravidelná činnost v týmu na poradách, supervizích a prezentačních akcích organizace, Místo výkonu práce Služby prevence města Mělníka (Na Malém Spořilově 819, Dukelská 2668) Platové zařazení a platové podmínky 4. platová třída, osobní příplatek, zvláštní příplatek, příplatky za směnnost -dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů, a nařízení vlády č. 222/2010 Sb., o katalogu prací ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou Pracovní doba směnný provoz, 37,5 hod/týden (12 hodinová pracovní doba 7:00 - 19:00, 19:00 - 7:00) Předpokládaný termín nástupu dle dohody Zákonné předpoklady pro vznik pracovního poměru státní občan ČR, popř. fyzická osoba, která je cizím státním občanem a má v ČR trvalý pobyt dle § 65 a násl. zákona č. 326/1999 Sb., o pobytu cizinců na území České republiky, dosažení věku 18 let, způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost Požadavky - minimálně řádně ukončené základní vzdělání, - kreativita, samostatnost a spolehlivost, - dobré komunikační, organizační a prezentační schopnosti, - vysoké pracovní nasazení a odolnost vůči stresu, - prokazatelný zájem o danou problematiku včetně znalosti daných oblastí, - uživatelská znalost práce na PC (Word, Excel, internet, e-mail atd.), - ochota stále se učit a pracovat na vlastním rozvoji Výhodou úspěšné absolvování kurzu pro pracovníky v sociálních službách či ochota si jej doplnit Písemná přihláška uchazeče musí obsahovat tyto náležitosti jméno, příjmení a titul uchazeče - datum a místo narození - státní příslušnost - místo trvalého pobytu - číslo občanského průkazu - datum a podpis uchazeče K přihlášce uchazeč připojí tyto doklady - životopis, ve kterém jsou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech, - ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, Lhůta pro podání přihlášky do 24. 2. 2023 - 10:00 h Způsob podání přihlášky obálku označenou "Výběrové řízení na pracovní místo pracovnice/pracovník v sociálních službách organizační složky SPMM - NEOTVÍRAT" zaslat na adresu: Městský úřad Mělník, nám. Míru 51, 276 01 Mělník, nebo předat osobně na podatelnu městského úřadu. Případné informace k dispozici na telefonním čísle 734 704 497. Zpracování a uchování přihlášky s doklady Přihláška a požadované doklady k výběrovému řízení budou zpracovány a uchovávány v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/697.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Mělník
Na Malém Spořilově 819 / 4
27601 Mělník
Kontaktní osoba Oddělení personální a mzdové

Místo výkonu práce na mapě

Na Malém Spořilově 819/4, 27601 Mělník

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 930 uživatelů